MUSIC
55.04
Lagu Sunda Kustian Album Ngalalana
795.694 views

Description

Hayu urang ngamumule kasenian sareng lagu-lagu sunda. Lamun sanes ku urang sunda bade ku saha deui dulur!
Subscribe Gratis : http://bit.ly/PutraPermana

Lagu Sunda Kustian Album Ngalalana
1. Yatim Piatu
2. Marake HP
3. Budak Angon
4. Prihatin
5. Kuda Renggong
6. Potret Kalbu
7. Mugi Hawatos
8. Hiburan
9. Kolot Moderen
10. Mending Ngelehan

Hayu urang ngamumule lagu daerah khususna LAGU SUNDA. Nu diluar kota, nu diluar negeri mangga kupingkeun. Tong hilap di SUBSCRIBE!! kanggo urang sunda sa alam dunya. Cing sono kalembur sareung ka dulur.

Download MP3