MUSIC
3.58
Pelirik Bebas feat Nadia Alias - Itu Aku (Ratapan Mawar Putih)
822 views

Description

Assalamualaikum. Thanks to all subscribers yang follow pb di youtube channel pb.. hmmm rasanya dah lama pb tak update lagu lagu latest kan lepas lagu lagu pb dimainkan didalam drama bersiri Playboy Itu Suami Aku yang mana, lagu lagu Darjat dan Love dinyanyikan oleh sahabat baik pb, Fattah Amin.
Okay takpe.. InsyaAllah lepas ni, dengan kerjasama studio naungan pb, soundCheck Studio and Entertainment dan juga Videographer official pb, #kenteffvideographer akan mula aktif meng-upload lagu lagu cover dan sendiri ke laman sensawang youtube pb ni ok! yang penting korang kena la share video video kat youttube channel pn ni tau!
alright..... now pb belanja lagu latest dr pb featuring nadia alias, Itu Aku (Ratapan Mawar Putih).. semoga terkesan ya dengan lagu ni! Thanks all!

Download MP3